Детските лагери на ADVENTURE TEAM

Какво получавaт децата, като посещават нашите детски лагери ?

Предизвикателството да изживееш екстрийм в живота може да те доведе до ръба на удоволствието. С тези думи накратко приключенци, избухнали с екипа на www.detskilageri.com, описват адреналина в сърцата, преливащ при всяко едно събитие. И не могат да се откажат. И искат още. И се включват отново. Опитват все повече, по-различни и нови изживявания. В планината или на морето и независимо от момента.

Детските лагери не са отживелица. Напротив! Но не си представяйте онези детски лагери от едно време. Сега всичко е по-цветно и различно. Защото децата са уникални. Защото всяко едно от тях изразява себе си и показва творчеството си. Развива своите неразкрити таланти. Пред него се явяват неподозирани възможности.

С www.detskilageri.com малчугани и „пораснали“ деца успяват да разкрият и да се докоснат до върха на най-смелите си мечти. Това са само част от отговорите на едничкия въпрос:

Защо децата ни трябва да ходят на лагер?

Освен, че израстват психически там, те развиват и физическите си умения. Научават се да мислят логично и да работят в екип. Да управляват емоциите и тялото си. Успяват да докажат на себе си и на останалите, че могат да бъдат самостоятелни личности. Не на последно място, разбира се, малките приключенци се сдобиват с огромен куп приятели. А в съзнанието на децата се запечатват уникални, неповторими и незабравими спомени, оставящи ги без дъх всеки път, щом се върнат мислено назад във времето.

Автор: Атанаска Маркова

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :